Webdesign en webdevelopment
webdesign en webdevelopment Een gebruiksvriendelijke website met een professionele uitstraling voor uw bedrijf, dat is ons doel! Gebaseerd op uw noden stellen wij samen met u de grafische en technische krijtlijnen van uw website op. Deze krijtlijnen worden door ons stelselmatig opgevuld waarbij we op regelmatige tijdstippen een bijsturing voorzien. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de website te ontwikkelen die aan uw verwachtingen voldoet.

Wij bieden een oplossing voor elke vraag. Het bepalen van de gepaste oplossing voor uw bedrijf doen wij aan de hand van enkele factoren zoals het aantal tekstwijzigingen, het gebruik van één of meerdere databanken, ondersteuning voor meerdere talen, interactie met de gebruiker, gewenste beheeropties.
Zoekmachineoptimalisatie
zoekmachineoptimalisatie Een web van miljoenen websites al dan niet met elkaar verbonden, zo zou je het internet kunnen omschrijven. Omdat de meeste gebruikers een zoekmachine inschakelen als startpunt van hun zoektocht op het internet, registreren wij uw website bij enkele van de grootste gratis zoekmachines. Door uw website bij deze zoekmachines te registreren, wordt deze toegevoegd aan de relevante zoekresultaten. Afhankelijk van het gebruik van uw website zal zijn positie in deze zoekresultaten stijgen of dalen. Naast het gebruik van uw website wordt de positie ook bepaald door enkele technische eigenschappen. Door tijdens de ontwikkeling enkele regels te respecteren, zorgen wij er standaard voor dat uw website de nodige technische eigenschappen bevat om een zo gunstig mogelijke positie in de zoekresultaten te behalen.
Hosting en domeinnaamregistratie
Hosting omvat alle acties die nodig zijn om uw website zijn eigen plaats op het web te geven. Door naast de ontwikkeling van uw website ook in te staan voor de installatie, hosting en domeinregistratie, bieden wij u een totaalpakket aan waarbij u slechts één aanspreekpunt heeft voor alle diensten betreffende uw website. Omdat de hosting van uw website belangrijk is, werken wij samen met Nucleus, een belgisch hostingbedrijf met datacenter in eigen land. Als gevolg van deze samenwerking kunnen wij u steeds het pakket aanbieden dat het best afgestemd is op uw wensen en behoeften.
Onderhoud en wijzigingen
Onze service eindigt uiteraard niet bij de installatie van uw website. Elke site is immers dynamisch en vereist onderhoud en aanpassingen. Deze service bieden wij aan op jaarbasis onder de vorm van een onderhoudscontract. Geen behoefte aan een contract per jaar? Geen nood, wij zorgen voor een oplossing op maat.
Ontwikkeling van software
ontwikkeling van software Nood aan een helpende hand bij de ontwikkeling van software op maat? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van de talen C#, delphi, php5 en java ontwikkelen wij voor u oplossingen op maat.
Voor meer informatie betreffende het ontwikkelen van uw software op maat, verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier.

© Copyright 2009-2023 - Nifty